Skip to main content

In de media

Regelmatig verschijnen in de media, publicaties naar aanleiding van onze projecten. Dit ondanks het feit dat onze projecten meestal niet bekend worden buiten de betreffende ondernemingen. Onderstaand is een overzicht opgenomen van artikelen en andere mediapublicaties.

Video

Presentatie strategisch onderzoek verdienmodel op jaarcongres BOVAG Fietsbedrijven:

Fietsenwinkels in Nederland kunnen profiteren van het goede imago van de fiets. Fietsen is gezond, voordelig en goed voor het milieu. De concurrentieverhoudingen in de branche veranderen echter snel en daar moeten ondernemers op inspelen, met nieuwe businessmodellen. De fiets wordt verbonden met het internet en daardoor nemen de mogelijkheden voor de consument sterk toe. Voor de fietsenwinkels is er de uitdaging om daar goed op in te spelen. In samenwerking met fabrikanten dient de innovatie naar een hogere versnelling te gaan om te profiteren van de mogelijkheden die nieuwe technologie biedt.

De toekomst van slimme mobiliteit:  

In de toekomst zullen mensen op een andere manier met mobiliteit omgaan. De mogelijkheden van telecommunicatie- en informatietechnologie, komen ook steeds meer in de auto. De autobranche dient nieuwe strategieën en businessmodellen te kiezen om succesvol te blijven. In een film van SIMS wordt dit toegelicht:

 

Presentatie strategisch brancheonderzoek op jaarcongres BOVAG Fietsbedrijven:

 

Radio


Subsidieer E-bike met OV-geld, Interview Business News Radio, 8 juli 2011

Onderzoeksrapporten

Onderzoeksrapporten die door onze opdrachtgevers gepubliceerd zijn:

Artikelen

In diverse bladen verschenen artikelen naar aanleiding van onze projecten. Van diverse artikelen is onderstaand een PDF opgenomen, zodat u die direct kunt downloaden.

Archief

Oudere artikelen zijn nog beschikbaar in ons archief. Klik om direct naar het Archief mediapublicaties toe te gaan.